“Бог Предвічний”, “Во Вифлиємі “, “Нова радість стала” – скільки чудових колядок створив наш народ, в яких він прославлює народження Спасителя. За давньою українською традицією колядники розносять новину про Різдво Христове у кожний дім, несучи світло, тепло і радість. Вони є вісниками нового життя, сподівань добра і є завжди бажаними гостями.

Так і члени Спілки Української Молоді в Канаді, незалежно якого Осередку зазвичай в цей різдвяний час приносять радість в кожний дім розголошуючи добру новину про Новонароджене Боже Дитя.

Цього року, на жаль, з огляду на обставини у зв'язку з всесвітньою пандемією коронавірусу, і зокрема для того щоби не наражуватися і забезпечити здоров'я і колядників і членства та прихильників, що є самозрозуміло найважливішим, ми змушені загостити у Ваш дім віртуально, щоби сповістити радісну новину!

Ласкаво просимо Вас в цей особливий різдвяний час підтримати нашу СУМівську діяльність, яка не зупинилися на мить продовж минулого року попри Ковід-19 і скласти свою традиційну щедру ”коляду” на діяльність Вашого Осередку або СУМ Канади в цілому.

Пропонуємо Вам різні методи оплати при чому лише просимо зазначити ім'я\місто Осередку або СУМ Канада!

UKRAINIAN YOUTH ASSOCIATION'S (CYM) CHARITABLE TRUST logo

BN: 108148461RR0001

Make a Donation

Make a Donation

Choose Donation Frequency
Donation amount